(S)experimenteren

Bekijk het boek

De Volkskrant

"Deze vrouw heeft een goede pen"

Özcan Akyol

"Een ontwapenend boek over een thema dat ons allemaal bezighoudt, zeer goed geschreven en bovendien ontzettend eerlijk en daarom leerzaam."

Bestsellerauteur Xaviera Hollander

"Marith schrijft openhartig en humoristisch over haar seks- en liefdesleven. (S)experimenteren is een ondeugend en realistisch boek en je steekt er ook nog wat van op. Een aanrader!"

Marina89

"Het is echt een eyeopener en geeft stof tot nadenken. Ik denk dat het voor iedereen goed zou zijn om zijn/haar huidige relatie eens onder de loep te nemen. Wat het boek extra leuk maakt zijn de gekke en bizarre situaties waarin Marith als seksjournalist terecht komt. Dat dit bestaat! Een aanrader dus."

AnnaR

"In één ruk uitgelezen. Bijzonder dat de schrijfster zo eerlijk is over haar zoektocht. Ze heeft veel lef! Het is heel spannend om te lezen hoe haar relatie zich ontwikkelt. De stukjes over haar werk laten een fascinerende wereld zien en zijn heel grappig. Ik ben aan het nadenken gezet over de vraag hoe je je seksleven leuk kan houden."

Over het boek

In (S)experimenteren beschrijf ik mijn persoonlijke zoektocht naar een manier om een duurzame relatie te combineren met een spannend seksleven. Toen ik een paar jaar samenwoonde met de man van mijn dromen, begon het te knagen. Was dit alles? Voor mijn werk bezocht ik allerlei mensen met niet-traditionele relaties, ik ging naar chique erotische feesten en onderzocht de fetisj-scene. Mijn eigen seksleven stak er een beetje saai bij af. Ik verleidde mijn vriend tot een open relatie. Dat bracht de spanning die ik zocht, maar ook een hoop complicaties.