ontdek-2

Iedereen is geïnteresseerd in seks en relaties. En bíjna iedereen wil een duurzame bevredigende relatie. Dáár worden mensen werkelijk gelukkig van. Een goed seksleven speelt daarbij een belangrijke rol. Maar het samen leuk houden in bed (en daarbuiten) is lastig! Hoe doe je dat?

Je kan me boeken voor het geven van een lezing. Ik kan seks, liefde en relaties vanuit veel invalshoeken benaderen. Ik heb een serieuze boodschap, een persoonlijk verhaal en veel interessante en grappige ervaringen om uit te putten. Ik ken de fetisjscene door en door, bezoek geregeld erotische feesten, heb honderden mensen met bijzondere seksuele voorkeuren geïnterviewd en me verdiept in de vrouwelijke seksualiteit. Ik heb me in allerlei situaties gestort: zo onderging ik een yoni-massage en experimenteerde ik een maand met tantra en bondage. En nog steeds probeer ik van alles zelf uit! Mijn verhaal is relevant voor mensen die hun seksleven goed willen houden of willen verbeteren. Of ze nou strikt monogaam zijn of niet.

Mijn lezingen zijn direct, persoonlijk en interactief. De inhoud stem ik graag af. Wil je dat het accent ligt op communicatie tussen geliefden, de haalbaarheid van monogamie, de problemen van millennials met het aangaan van relaties, de orgasmekloof, do’s en don’ts voor mannen en vrouwen – of wat dan ook? Neem contact met me op. Ik bespreek de mogelijkheden graag met je!