wiebenik

Wie ben ik?

Ik ben in 1989 geboren in Groningen, maar groeide op in Amsterdam – waar ik nog altijd woon. Ik studeerde af aan de School voor Journalistiek in Utrecht en begon mijn carrière op de webredactie van de Volkskrant. Daar ben ik mee gestopt om me volledig te richten op het onderwerp liefde en seks. Ik werk als freelancer voor veel verschillende opdrachtgevers. Sinds 2016 schrijf ik een wekelijkse column voor Nieuwe Revu. Daarnaast publiceer ik in diverse tijdschriften en kranten – waaronder Het Algemeen Dagblad en Glamour. In 2018 verscheen mijn boek (S)experimenteren bij uitgeverij Prometheus. Hierin beschrijf ik mijn zoektocht naar een manier om een duurzame relatie te combineren met een spannend seksleven.

Maar ik ben niet alleen schrijver. Ik werk multimediaal. Zo maak ik onder andere video’s voor het Youtubekanaal van online seksshop EasyToys, en heb ik mijn eigen programma op LINDA.tv, ‘(On)gewone seks’. Ik verzorg lezingen en ben geregeld te gast in radio- en tv-programma’s als Radio 538, Pauw, 5 Uur Live – Koffietijd, RTL Boulevard, Zomer met Art, Nederland op de Sofa en voorheen RTL Late Night.

Kan ik iets voor je betekenen?

Heb je een opdracht voor een artikel of voor een video? Wil je me boeken als spreker, presentator, of me uitnodigen als host, gesprekspartner, tafeldame, of panellid? Neem contact met me op via marithiedema@gmail.com.